Over Human Source Group Alles wat je over ons wil weten

 

Dé loopbaanpartner in IT

In de basis is Human Source Group een IT recruitment bureau, maar onze échte toegevoegde waarde gaat veel verder. Wij zijn namelijk bovenal dé loopbaanpartner in IT. Dit concept is ontstaan uit de visie dat de mens centraal staat. Of het nu gaat om de behoeften en belangen van onze kandidaten, klanten, of onze mensen intern; het gaat áltijd om mensen.

Hierin maken wij absoluut het verschil ten opzichte van onze concurrenten. Wij werken echt samen met de klant en de kandidaat om beide verder te helpen.

Dit betekent dat onze recruitment consultants niet alleen bezig zijn met het werven, selecteren en begeleiden van IT professionals, maar ook échte loopbaancoaching. Niet alleen voor onze IT professionals die ingezet zijn bij onze klanten, maar ook ná de inzet en óók met IT professionals waar je een goede band mee hebt.

Voor onze accountmanagers IT betekent dit dat je klanten echt kan benaderen met een concreet verhaal. We hebben vele voorbeelden waarbij wij er als organisatie écht voor gezorgd hebben dat IT professionals langdurig in dienst blijven van onze klanten, mede door onze begeleiding ná de periode van inzet. Ons 1e doel is om de IT professional langdurig bij onze klant te laten werken, dit zal de klant ook ervaren tijdens onze samenwerking.

Zorg dat je een kandidaat en klant aan je bind door er echt voor ze te zijn!

Human Source Group 'zorgt' goed voor jou

Intwerktraject

Bij ons krijg je een inwerktraject op maat.

Begeleiding

Bij ons krijgt iedere starter een buddy waar je dagelijks al je vragen op af kan vuren en die altijd voor jou klaar staat.

Samen

Bij Human Source Group doen we heel veel samen. Kandidaten worden bij ons gewoon eerlijk met elkaar gedeeld.

Bonus

Zowel sales als recruitment heeft een goede bonusregeling.

Sportabonnement

Wij vinden voldoende beweging erg belangrijk. Vanuit Human Source Group heb je de mogelijkheid om te sporten met 40% korting.

Elektrisch fietsen

Wij denken graag mee aan hoe je op een duurzame én gezonde manier naar kantoor kunt komen. Daarom kun je korting krijgen op het leasen van een elektrische fiets.


Borrels en etentjes

Iedere week een borrel, 1x per maand een grote bedrijfsborrel inclusief lekkere hapjes!

Lunchen

Als er een nieuwe collega start is er een lunch. Iedere kwartaalmeeting is er een lunch en als we iets te vieren hebben komt er vaak een lunch bij!

Uitjes

Naast bedrijfsreizen doen we ook allerlei andere uitjes, zoals een Formule 1 simulatie, laser gamen, escaperoom, dagje Efteling, uit eten, etc.

Fruit op het werk

Gezonde voeding is belangrijk om de dag door te komen. Iedere week wordt er vers fruit op kantoor gebracht door ‘fruit op het werk’.

Veel groen in het kantoor

Een omgeving die rust uitstraalt en voldoende zuurstof. Dit zijn belangrijke voorwaarden om lekker in je vel te kunnen zitten op kantoor. Daarom hebben wij een hoop planten in ons kantoor.

Bedrijfsreisjes

Wanneer we het jaartarget behalen, dan vieren we dat uitbundig! Zo zijn we dit jaar een weekend in Kopenhagen geweest!

Diversiteit en inclusiviteit

Een wereld waarin iedereen uniek is, vraagt om een werkvloer waarop iedereen wordt gerespecteerd. Discriminatie ligt vaak dieper dan wordt gedacht en daarom gaan wij extra bewust om met het bestrijden ervan. Wij doen dit door een bedrijfscultuur te creëren waarin sociale veiligheid centraal staat en iedereen altijd de mogelijkheid krijgt om dingen bespreekbaar te maken.

Wij zijn ervan overtuigd dat communicatie een belangrijke rol speelt in het verkrijgen van acceptatie. Onbegrip is namelijk vaak de onderliggende oorzaak bij de vorming van vooroordelen. Laten we eerlijk zijn, ieder mens is veel te uniek om volledig door een ander begrepen te kunnen worden, maar we kunnen wel ons best doen om elkaar te leren kennen, te accepteren en te respecteren.

Het sleutelwoord in onze communicatie is integriteit. Dit betekent dat we altijd streven om zo begripvol, transparant en vooral ook respectvol mogelijk met elkaar om te gaan. Door constant te reflecteren en bewust om te gaan met enige vorm van vooroordelen die bewust of onbewust in ons op kunnen komen, zorgen we ervoor dat we iedereen gelijkwaardig kunnen behandelen.

Wij voeren een zerotolerancebeleid wanneer blijkt dat iemand openlijk en bewust discrimineert; of het nu gaat om discriminatie op basis van etnische of culturele achtergrond, geslacht of seksuele geaardheid, seksuele bejegening, leeftijd, lichaamsbouw, fysieke of verstandelijke beperking, of ouderlijke staat.

Duurzaam & MVO

Elektrische auto’s

Sinds januari 2022 rijden wij uitsluitend elektrische auto’s in de lease! 

Weinig printen

We hebben wel een printer, maar deze wordt zelden gebruikt.

Groen kantoor

Ons nieuwe kantoor staat vol met planten. Iedere keer dat je bij ons op kantoor uitademt, staat er een plant klaar om jouw Co² om te zetten naar zuurstof! Heerlijk!

Spieren voor spieren

Voor iedere IT'er die wij aan een nieuwe werkplek kunnen helpen, maken wij een donatie over naar Spieren voor Spieren. Dit is een goed doel dat zich inzet op het gebied van spierziekteonderzoek.

 

Over ons

Waarin maak jij het verschil?

De mens centraal

De mens centraal

Wij willen ervoor zorgen dat mensen een fijne werkplek hebben waar ze zich gewaardeerd voelen. Dit geldt zowel intern bij Human Source Group als extern in de samenwerking met onze klanten en IT professionals. (link: https://werkenbij-humansourcegroup.com/over-ons text: Ontdek meer)

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Bij ons kun je je werk afstemmen op je privésituatie, door thuis te werken en zelf je uren te bepalen. Wij geloven dat die vrijheid een goede intrinsieke motivator is.

Ontplooiing

Ontplooiing

Wij investeren veel in onze medewerkers. De interne opleiding én begeleiding (bij je start) is goed geregeld, volg vakinhoudelijke trainingen of kies voor begeleiding van een lifestylecoach.

Goede beloning

Goede beloning

We hebben een volledig uitgewerkt salaris en bonussysteem. Bovenmodaal verdienen doe je bij ons al snel. Groei qua bonus én salaris heb je helemaal zelf in de hand.

Blijf op de hoogte

Onze laatste Instagram posts

humansourcegroup #humansourcegroup #loopbaanpartner #teamuitje #buitenjecomfortzone
humansourcegroup Ons team met talent sourcers groeit! Welkom Ronan, we zijn blij dat je er bent! #humansourcegroup #nieuwecollega #welkominonsteam #letsgrow #deloopbaanpartnerinit
humansourcegroup #humansourcegroup #loopbaanpartner #it #ictarbeidsmarkt
Bekijk meer op Instagram

Neem contact met ons op

Jij en Human Source Group

Twijfel je nog?
 
  • Human Source Group
  • Rivium Boulevard 156-186
  • 2909 LK Capelle a/d IJssel
  • jpols@humansourcegroup.com
  • 06 18 86 21 71

Jouw contactgegevens


We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met je te zoeken naar aanleiding van jouw verzoek.