Over Human Source Group Alles wat je over ons wil weten

 

Dé loopbaanpartner

In de basis is Human Source Group een recruitment bureau, maar onze échte toegevoegde waarde gaat veel verder. Wij zijn namelijk bovenal dé loopbaanpartner in IT & Finance. Dit concept is ontstaan uit de visie dat de mens centraal staat. Of het nu gaat om de behoeften en belangen van onze professionals, klanten, of onze mensen intern; het gaat áltijd om mensen.

Hierin maken wij absoluut het verschil ten opzichte van onze concurrenten. Wij werken echt samen met de klant en de kandidaat om beide verder te helpen.

Dit betekent dat onze recruiters niet alleen bezig zijn met het werven, selecteren en begeleiden van professionals, maar ze zijn ook bezig met échte loopbaancoaching. Niet alleen voor onze professionals die zijn ingezet bij onze klanten, maar ook ná de inzet blijven de recruiters betrokken als loopbaancoaches.

Voor onze accountmanagers betekent dit dat je klanten echt kan benaderen met een concreet verhaal. We hebben vele voorbeelden waarbij wij er als organisatie écht voor gezorgd hebben dat onze professionals langdurig in dienst blijven van onze klanten, mede door onze begeleiding ná de periode van inzet. Ons 1e doel is om onze professionals langdurig bij onze klant te laten werken, dit zal de klant ook ervaren tijdens onze samenwerking.

Zorg dat je een professional en klant aan je bind door er echt voor ze te zijn!

Human Source Group 'zorgt' goed voor jou

Inwerktraject

Bij ons krijg je een inwerktraject op maat.

Begeleiding

Bij ons krijgt iedere starter een buddy waar je dagelijks al je vragen op af kan vuren en die altijd voor jou klaar staat.

Samen

Bij Human Source Group doen we heel veel samen. Hier ligt onze kracht, 'samen is leuker en samen kom je verder'

Bonus

Zowel sales als recruitment heeft een goede bonusregeling.

Sportabonnement

Wij vinden voldoende beweging erg belangrijk. Vanuit Human Source Group heb je de mogelijkheid om te sporten met 40% korting.

Elektrisch fietsen

Wij denken graag mee aan hoe je op een duurzame én gezonde manier naar kantoor kunt komen. Daarom kun je korting krijgen op het leasen van een elektrische fiets.


Borrels en etentjes

Iedere week een borrel, 1x per maand een grote bedrijfsborrel inclusief lekkere hapjes!

Lunchen

Als er een nieuwe collega start is er een lunch. Iedere kwartaalmeeting is er een lunch en als we iets te vieren hebben komt er vaak een lunch bij!

Uitjes

Naast bedrijfsreizen doen we ook allerlei andere uitjes, zoals een Formule 1 simulatie, laser gamen, escaperoom, dagje Efteling, uit eten, etc.

Fruit op het werk

Gezonde voeding is belangrijk om de dag door te komen. Iedere week wordt er vers fruit op kantoor gebracht door ‘fruit op het werk’.

Veel groen in het kantoor

Een omgeving die rust uitstraalt en voldoende zuurstof. Dit zijn belangrijke voorwaarden om lekker in je vel te kunnen zitten op kantoor. Daarom hebben wij veel planten in ons kantoor.

Bedrijfsreisjes

Wanneer we het jaartarget behalen, dan vieren we dat uitbundig! Zo zijn we dit jaar een weekend in Kopenhagen geweest!

Diversiteit en inclusiviteit

Een wereld waarin iedereen uniek is, vraagt om een werkvloer waarop iedereen wordt gerespecteerd. Discriminatie ligt vaak dieper dan wordt gedacht en daarom gaan wij extra bewust om met het bestrijden ervan. Wij doen dit door een bedrijfscultuur te creëren waarin sociale veiligheid centraal staat en iedereen altijd de mogelijkheid krijgt om dingen bespreekbaar te maken.

Wij zijn ervan overtuigd dat communicatie een belangrijke rol speelt in het verkrijgen van acceptatie. Onbegrip is namelijk vaak de onderliggende oorzaak bij de vorming van vooroordelen. Laten we eerlijk zijn, ieder mens is veel te uniek om volledig door een ander begrepen te kunnen worden, maar we kunnen wel ons best doen om elkaar te leren kennen, te accepteren en te respecteren.

Het sleutelwoord in onze communicatie is integriteit. Dit betekent dat we altijd streven om zo begripvol, transparant en vooral ook respectvol mogelijk met elkaar om te gaan. Door constant te reflecteren en bewust om te gaan met enige vorm van vooroordelen die bewust of onbewust in ons op kunnen komen, zorgen we ervoor dat we iedereen gelijkwaardig kunnen behandelen.

Wij voeren een zerotolerancebeleid wanneer blijkt dat iemand openlijk en bewust discrimineert; of het nu gaat om discriminatie op basis van etnische of culturele achtergrond, geslacht of seksuele geaardheid, seksuele bejegening, leeftijd, lichaamsbouw, fysieke of verstandelijke beperking, of ouderlijke staat.

Duurzaam & MVO

Elektrische auto’s

Sinds januari 2022 rijden wij uitsluitend elektrische auto’s in de lease! 

Weinig printen

We hebben wel een printer, maar deze wordt zelden gebruikt.

Groen kantoor

Ons nieuwe kantoor staat vol met planten. Iedere keer dat je bij ons op kantoor uitademt, staat er een plant klaar om jouw Co² om te zetten naar zuurstof! Heerlijk!

Spieren voor spieren

Voor iedere IT'er die wij aan een nieuwe werkplek kunnen helpen, maken wij een donatie over naar Spieren voor Spieren. Dit is een goed doel dat zich inzet op het gebied van spierziekteonderzoek.

 

Over ons

(Bijna) alles wat je van ons wil weten

Dé loopbaanpartner

Dé loopbaanpartner

Wij zijn "dé loopbaanpartner". Dit concept is ontstaan uit de visie dat de mens centraal staat. Of het nu gaat om de behoeften en belangen van onze kandidaten, klanten, of onze mensen intern; het gaat áltijd om mensen.

Wij zorgen goed voor jou

Wij zorgen goed voor jou

Dit begint bij aandacht voor elkaar, het samen zijn en samen werken. Daarnaast onder andere flexibel werken, een goed inwerktraject, buddy, korting op een sport abonnement, elektrische fiets, fruit op het werk, bedrijfsreisjes en nog veel meer!

Diversiteit en inclusiviteit

Diversiteit en inclusiviteit

Wij hebben een bedrijfscultuur waarin sociale veiligheid centraal staat en iedereen altijd de mogelijkheid krijgt om dingen bespreekbaar te maken.

Duurzaam en MVO

Duurzaam en MVO

Wij rijden elektrisch, hebben een 'groen kantoor' én sponsoren Spieren voor Spieren. Zo proberen wij als organisatie iets terug te doen voor de maatschappij en het milieu.

Lees meer over ons

Blijf op de hoogte

Onze laatste Instagram posts

Boot, borrel en BBQ: de drie ingrediënten voor een geweldig bedrijfsuitje 🎉

Onze doelen van het...

humansourcegroup Boot, borrel en BBQ: de drie ingrediënten voor een geweldig bedrijfsuitje 🎉 Onze doelen van het afgelopen kwartaal zijn behaald en dat moest natuurlijk gevierd worden. We hebben een fantastisch uitje gehad en we delen graag de hoogtepunten met jullie. Ons avontuur begon met een boottocht waarbij we genoten van het uitzicht en de borrel 🥂Swipe door de foto's om de lachende gezichten te zien terwijl we over het water gleden 🌊 Daarna spoelden we aan bij een strandtent 🏖️voor een heerlijke maaltijd van de BBQ. De grillmeester liet zijn culinaire talenten zien en serveerde de smakelijkste gerechten! Het was de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te verbinden en te genieten van het gezelschap 🙌🏻 We kijken uit naar nog veel meer van deze mooie momenten in de toekomst!

Hiep hiep hoera 🎉 

We vieren dat Ronan zich al een jaar lang inzet voor de loopbaanontwikkeling ...

humansourcegroup Hiep hiep hoera 🎉 We vieren dat Ronan zich al een jaar lang inzet voor de loopbaanontwikkeling van onze professionals 💪🏻Dit jubileum bekronen we met een gepersonaliseerd blok waarop Ronan omschreven staat als een échte doener. We zijn enorm trots op onze collega en we kijken uit naar nieuwe avonturen met hem! #jubileum #ontwikkeling #loopbaan

GROEIEN = DOEN
 
Maak kennis met onze allereerste junior accountmanager Bas! Terwijl hij zijn studie...

humansourcegroup GROEIEN = DOEN Maak kennis met onze allereerste junior accountmanager Bas! Terwijl hij zijn studie Accounmanagement voortzet, versterkt hij ons team met een frisse blik. We kijken uit naar een periode waarin we van elkaar leren, dingen uitproberen en nieuwe stappen maken. Door te doen, groei je het meest! #accountmanager #werkenleren #loopbaan #ontwikkeling

Bekijk meer op Instagram

Neem contact met ons op

Jij en Human Source Group

Twijfel je nog?
 
  • Human Source Group
  • Rivium Boulevard 156-186
  • 2909 LK Capelle a/d IJssel
  • jpols@humansourcegroup.com
  • 06 18 86 21 71

Jouw contactgegevens


We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met je te zoeken naar aanleiding van jouw verzoek.